En introduktion ifrån vår försäljningsavdelning:

Hej alla bloggläsare!

Nu har vi äntligen blivit färdiga att lansera vår egen blogg. För säkerhets skull startade vi med ett g i ordet blogg, men nu är även detta avhjälpt med hjälp av vår vän Carina på Promotion Media. Tack Carina!

På bloggen ska vi förmedla ny produktinformation, diskutera importbranschen vi jobbar i, erfarenheter från mässor, resor till våra leverantörer och lite av varje. Idéer och tips från våra kunder tas gärna emot liksom de goda exemplen, kritik vill ju ingen ha :-)

Som många av er säkert vet sitter vi i Malmö, närmare bestämt i Malmös absoluta centrum vid Triangeln. Med gångavstånd till citytunneln från vilken vi kan resa såväl norrut i Sverige, som till Köpenhamn och vidare ut i världen. Andra kan tycka att centrum ligger på annan plats i Malmö men det tycker inte vi!

Vi är 10 personer som arbetar på Harlequin Trade AB, varav 6 av oss sysslar med försäljning; Lisetta, Emma, Filip, Jennie, Jan och Anders. Kontoret och visningsrummet ligger i en byggnad som går under namnet av dess ägare, ”Idoff-huset”, ja det är samma familj som fortfarande äger fastigheten som byggdes 1939. Ett välkänt riktmärke i stan. Från 7:e våningen blickar vi ut över Scandic hotell åt söder och Turning Torso åt norr, jo vi är lite bortskämda och det har vi inget emot att erkänna! Vi har även en liten avdelning i Norrköping, där vår mobila säljare Jan, hanterar våra leksaker.


Vi tar gärna emot besök, så boka ett möte och ta en titt i vårt välfyllda visningsrum. Där har vi produkter som passar både promotion och detaljhandel.

Välkomna till Harlequin Trade AB och hrqtrade.se, vi ser fram emot framtida eller fortsatta samarbeten och spännande projekt.

Tveka inte att ge oss feedback och/eller kommentarer. Vill ni boka ett möte, få offerter eller kanske bara höra lite mer om vår import och produktion, kontakta oss idag!