Om Harlequin Trade AB

Tillverkning och import

Sedan etableringen 1985 så har Harlequin Trade över 30-års erfarenhet av handel, tillverkning och import.

Vi levererar give-aways, premier, promotionprodukter och andra varor åt många av de största företagen i Sverige, Skandinavien och Norden, Europa och Nordamerika. Vi har omfattande kunskap och erfarenhet av asienimport, specialtillverkning av varor och produkt-sourcing. Våra leverantörer är spridda över hela Asien, från Kina, Vietnam och Hong Kong till Indien och Pakistan.

Verksamhet

Vårt huvudkontor ligger i Malmö med närhet till den europeiska kontinenten, vi har även ett partnerkontor i Hong Kong som ger oss en närhet till produktions och skeppningsanläggningar. Vi letar konstant efter nya intressanta produkter och leverantörer och reser hela tiden runt i Sydostasien för att besöka mässor och utställningar. Genom åren så har vi byggt upp ett omfattande kontaktnätverk, vilket vi använder för att hjälpa våra kunder med deras sourcing, prissättnings och importbehov.

Kunder

Våra kunder kommer ifrån en mängd olika branscher så som Bokförlag och Tidningsförlag, Postorder, Profilreklam, Finans, Mat & Dryck, Reklam och Health & Beauty. Harlequin Trade AB har kunder ifrån nästan alla europeiska och skandinaviska länder.

Produkter

Vi tillverkar och importerar produkter åt en mängd olika företag, retailkedjor, återförsäljare & webbutiker, enklare produkter åt verkstadsföretag och tillverkningsindustri, reklamsaker och profilprodukter åt bl.a profilföretag och reklambyråer. Harlequin Trade levererar alltid produkter som följer EU-reglerade direktiv och standarder för säkerhet och hälsa, inklusive kemiska, elektriska och mekaniska regleringar.

Södra Förstadsgatan, Malmö, Harlequin Trade