Reflexer med tryck & reflekterande 

Tillverkning & import av billiga reflexer

Att synas i mörker är viktigt. Genom att använda reflexer av bra kvalitet och av ett högreflekterande material, kan synligheten säkerställas. Vi har lång erfarenhet av reflekterande artiklar och levererar alltid säkerhetsprodukter och reflexer enligt EU-standard. De flesta av våra produkter går även att få i 3M-material.

Vi kan leverera ett stort utbud av reflexer med tryck; hängreflexer, reflexarmband, reflexskydd, självhäftande reflexer, säkerhetsvästar, funktionärsvästar, reflexvästar, cykelreflexer och många andra reflekterande produkter.

Klicka på produkten nedan för större bild, mer information och möjlighet att skicka en förfrågan.

Om våra reflekterande reklamprodukter med tryck

Vi tillverkar och importerar en rad olika billiga reflexer och säkerhetsprodukter. Reflexer med tryck och slapwraps är en utmärkt reklamprodukt eller giveaway. Säkerhetsvästar och reflexvästar erbjuder ökad synlighet i trafiken, både för barn och vuxna.

Harlequin Trade AB har över 30-års erfarenhet av av import och tillverkning. Våra reflexer tillverkas alltid efter högsta kvalitet och till låga priser. Våra reflekterande produkter, reklamreflexer och andra säkerhetsartiklar följer alltid gällande EU-krav och regler.

Om ni söker någon typ av reflexer eller säkerhetsprodukter, kontakta oss så hjälper vi er.

Våra Reflexer

  • Oslagbart pris och kvalitet
  • Egen import och tillverkning av reflex- och säkerthetsprodukter
  • Vi är en tillförlitlig leverantör med över 30-års erfarenhet
  • Alltid tillverkade enligt EU-standard