Producera & importera specialtillverkade produkter

Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den produkten man behöver. Kanske är det för en ny reklamkampanj, event eller kanske ni bara behöver söka upp en unik produkt som era konkurrenter inte har.
Oavsett om ni behöver hjälp med att tillverka och producera en produkt från noll eller skräddarsy en existerande produkt, så kan Harlequin Trade AB hjälpa er. Vi kan erbjuda ert företag en unik know-how och produkterfarenhet för att hjälpa er att göra de rätta valen.


Vi skräddarsyr och specialtillverkar produkter för reklam och detaljhandel

Våra artiklar går att finna överallt. Allt ifrån butikshyllor och webbshoppar till reklam- och premieprodukter som profilreklam, företagsgåvor, giveaways och prenumerationsgåvor. Oavsett om ni ska sälja produkten eller ge bort den, så erbjuder vi er en lyhörd tillverknings- och importprocess. Vi hjälper er att lösa produktpusslet.

Utbud

Kunder

Skräddarsydda produkter – Anpassa efter era behov

Vi har skräddarsytt produkter åt våra kunder i över 30 år. Ni kan tillhandahålla era egna idéer och produktexempel eller så kan ni leta bland våra produkter på hemsidan, så utgår vi ifrån det. Vi gör både större och mindre förändringar, vi kan lägga på logotyper och ändra färger, storlekar, material, mönster, former med mera. Vi hjälper er att förändra produkten till er egen unika vara. När ni som kund är nöjd med varan så påbörjar vi tillverknings och logistikprocessen.

Våra anpassade varor är perfekta som retail- eller som reklamartiklar, kampanjprodukter, give aways, presentreklam, vinster och andra premier. Våra försäljare har lång erfarenhet och kunskap om förändringar av färger, material, mönster, loggor och övrig produktutveckling. Kontakta oss så hjälper vi er att skapa, skräddarsy och tillverka en unik produkt till er nästa kampanj.

Specialtillverkning och specialimport - Skapa en unik produkt

Vi på Harlequin Trade AB vill gärna kalla oss produktexperter. Vi kan material, tillverkningsprocesser och produktsortiment. Vi arbetar inom en mängd områden, allt ifrån leksaker till smink, och våra anställda har matchande kompetensområden. Detta ger oss en möjlighet att hjälpa er att tillverka unika produkter. Våra kunder kommer med idéer, bilder, ritningar eller bara ett koncept och vi arbetar, tillsammans med klienten, utifrån det. Vi jobbar även tillsammans med ODM-tillverkare för att få fram en helt unik produkt åt våra kunder.

När kunden sedan är nöjd med sin vara och priset så påbörjar vi tillverkningen. Vi tar kontinuerligt fram produktionsprover och arbetar med oberoende kvalitets-agenter för att hålla hög kvalitet under hela produktionsprocessen. Harlequin Trade AB sköter skeppning och import fram till er och vi ser till att överenskomna leverans-scheman hålls. Vill ni ha hjälp med att skapa er unika produkt så kontakta oss idag.

OEM - Original Equipment Manufacturer
ODM - Original Design Manufacturer

Ert varumärke

Vi förstår hur viktigt ert varumärke är. När vi levererar en produkt med ert märke, så försöker vi alltid minimera problem och risker för er. Vi utför relevanta säkerhetstester för er marknad, både mekaniska och kemiska, och vi gör alltid vårt yttersta för att hålla överenskomna tillverknings och leveransdatum. Oavsett om produkten ska säljas eller användas för reklam och promotion, så är vårt mål att ni ska känna er trygga med ert varumärke i våra händer. Läs här hur en order går till.

hqtrade logo label