Import åt presentreklam- & profilföretag

Harlequin Trade AB tillverkar och importerar direkt till er kund eller lager, vi är alltså ingen traditionell grossist för profilprodukter och presentreklam. Med många års erfarenhet och kunskaper inom en rad olika produktområden, så kan vi hjälpa er och era kunder att alltid uppnå önskat resultat.

vi hjälper presentreklamsföretag

Större kvantiteter - Bäst pris

Harlequin Trade AB erbjuder konkurrenskraftiga priser vid alla kvantiteter men vår styrka är större serier. Vare sig det rör sig om standardprodukter eller specialtillverkade så kan ni vara säkra på att alltid få de bästa priserna.

Vår expertis på tillverkning och import hjälper er att erbjuda era kunder de bästa möjliga priserna på profil- och reklamprodukter.

Unika och anpassade produkter

En av våra specialiteter är att kunna erbjuda specialtillverkade profilprodukter, anpassade och unika för er kund.

Vi kan arbeta ifrån era budget- och kvalitetsramar och anpassa profilprodukten efter dessa krav.

Med branding eller utan

Ni kan välja att beställa profilprodukter med tryck och leverans direkt till kund eller beställa hem till ert lager för senare förädling.

Diskret kundservice

Om ni vill så kan vi leverera era ordrar direkt till kund med er följesedel. Vi kan även skicka prover med era kuvert eller bipack.

Försäljningshjälp

Harlequin Trade AB vill gärna bygga upp ett långvarigt samarbete med våra kunder och erbjuder därför en rad hjälpmedel för att underlätta er försäljning av vårt sortiment.

Snabba och korrekta prisuppgifter

Vi förstår hur viktigt det är med snabba och korrekta uppgifter om pris, tillverkning- och leveranstider. Både ni och era kunder kommer att uppskatta vår snabba service och riktiga uppgifter. Våra medarbetare har hög tillgänglighet och svarar alltid snabbt på era frågor.

Stort produktutbud

Vi kan erbjuda det mesta inom presentreklam och profilartiklar, allt ifrån enklare giveaways till mer avancerade elektronikprodukter. Vår hemsida innehåller bara en liten del av vad vi kan erbjuda, kontakta oss så hjälper vi er!

Digitala kataloger

Vi kan förse er med digitala katalogblad om våra produkter. Ni kan välja att lägga till er logga och adress i katalogbladet för att lättare nå ut till era kunder.

After-sales service

Vid avtal erbjuder vi era slutkunder produktsupport och felsökning via webb och telefon. Gäller framförallt vid elektronik- och datorprodukter.

Produktkvalitet och säkerhet

Vi levererar alltid produkter som uppnår gällande säkerhetskrav och kvalitetskrav för er marknad. Vår säkerhets- och kvalitetsavdelning är alltid tillgänglig för att svara på era och era kunders frågor och funderingar.

Kontakta oss idag för att höra mer om vad vi kan hjälpa er med!