Specialtillverkade mjukisar och mjukisdjur med tryck

Ett väldesignat mjukisdjur kan komplettera ert varumärke och få ut ert budskap. De fungerar väl som en vänlig giveaway, både för barn och vuxna, eller för försäljning. Vi har tillverkat mjukisdjur i 30 år och är en ledande leverantör på marknaden. Våra kunder har designat mjukisdjur för försäljning, merchandise och varumärkesbyggande profilprodukter.


Vi erbjuder mjukisdjur och mjukisar i er design till låga priser

Ett designat mjukisdjur är en smart och rolig produkt. Såväl som giveaway, profilprodukt eller för försäljning.

Er fantasi sätter gränserna för vad som är möjligt. Vi kan tillverka och importera allt från profilerade kläder för mjukisdjur till helt egna designer baserat på era ritningar eller exempel.
Teddybjörnar och nallebjörnar är vår mest beställda produkt. Våra björnar finns i en mängd olika grundmodeller. Man kan trycka eller brodera logotyp på kläder, halsduk eller mössa. Det går även att få brodyr på t.ex. magen eller under fötterna.
För sportklubbar, idrottsföreningar, tivoli och nöjesfält så tillverkar vi specialdesignade maskotar med tryck eller broderad logotyp. Vi förpackar även produkten enligt era och era återförsäljares krav på EAN-koder och förpackningslösningar.
Kontakta oss med era idéer, ritningar och önskemål idag. Klicka här för kontaktinformation.

Exempel på kunddesignade mjukisdjurVåra leksaker är alltid CE-märkta

Om våra mjukdjur och leksaker

Harlequin Trade AB har tillverkat och importerat kramdjur och mjukdjur i över 30 år åt en rad olika företag inom reklam, promotion eller detaljhandel.

Vi vet hur viktigt det är med barnsäkra produkter, våra mjukisdjur och leksaker tillverkas alltid enligt högsta säkerhets och kvalitetskrav. Med Harlequin Trade AB som leverantör kan ni alltid känna er trygga. Genom vår kontroll av hela leveranskedjan ifrån produktion till leverans så kan vi erbjuda våra kunder marknadens bästa priser och leveranssäkerhet. Om ni vill ha hjälp med produktion och import av leksaker, mjukisdjur eller teddybjörnar, kontakta oss.


Här kan ni se ett urval av våra färdiga mjukismodeller

Om ni inte redan har en maskot, ritning eller färdig modell, så kan ni välja en form och anpassa kläder, färg och accessoarer.