När man tillverkar brädspel och pussel, ställs höga krav på noggrannhet och precision. Alla pjäser eller pusselbitar ska följa med, korten ska vara i rätt fördelade och tryckta och spelplanen ska hålla för många spelomgångar.

Vi specialtillverkar spel och pussel åt våra kunder. Vare sig det rör sig om brädspel, avancerade läromedelsspel eller specialanpassade Yatzy-spel, så kan vi hjälpa er.

Egendesignat brädspel

Spelplaner, pjäser och kort

Vi utgår ifrån era tryckorginal och ritningar för spelplaner, pussel och spelkort. Ni bestämmer spelplanens storlek, vikning och design. Eventuella spelkort går att anpassa i storlek och papperskvalitet. Pjäserna kan göras i papper, plast eller metall och ni kan välja bland färdiga pjäser eller egendesignade. 

Förpackning

Vi vet hur viktigt det är att er spelförpackning blir rätt. Ni kan få en traditionell inplastad pappersförpackning. Eller så väljer ni en lite annorlunda lösning för att synas i butik, t.ex. träförpackning eller kanske en plåtlåda.

Kvalitetskontroll

Det är viktigt att alla pjäser, kort och pusselbitar finns i förpackningen. Vi utför stickprovskontroller för att säkerställa detta.

Checklista

  • Om ni vill ha specialdesigna spelpjäser i plast, krävs en lite högre upplaga. Detta pga formkostnader.
  • Om ni ska sälja spelet i butik, glöm inte att lämna utrymme i er design för streckkoder.
  • Pussel går att få i många olika papperskvaliteter, glöm inte att ange era önskemål.


Kontakta oss, när ni vill tillverka ert brädspel eller pussel.