Jobb & Agent

Harlequin Trade AB söker säljare

Brinner du för försäljning, produkter och långsiktiga kundrelationer? Är du en stabil, målinriktad person med förmåga att generera lönsamma affärer, överträffa mål och bygga hållbara kundrelationer? Då kan tjänsten som Säljare vara rätt för dig! Vi söker just nu en kundorienterad och affärsinriktad säljare. Tjänsten innebär aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder.

Harlequin Trade AB är ett företag med nära samarbete mellan såväl medarbetare som kunder. Kvalitet och kundservice är ledord i allt vi gör. Du ska tycka om produkter, ha nya idéer och vara serviceinriktad.

Vårt kontor ligger centralt i Malmö, med en utomordentlig arbetsmiljö och närhet till det mesta.

Du ska söka nya kunder att besöka och bearbeta, men också upprätthålla befintliga kundkontakter. Du är även i kontakt med våra leverantörer som i huvudsak finns i Kina, för att söka de produkter kunderna önskar. Arbetet innebär försäljning, inköp och uppföljning. Vi söker en person med eget driv och med förmåga att etablera nya kundkontakter. Rollen är självständig med eget budgetansvar.

Erfarenhet från vår bransch eller närliggande är inte ett krav, men skadar naturligtvis inte.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i engelska och svenska, både i tal och skrift. Körkort och egen bil är en fördel.

Lön: Vi erbjuder lön och sociala förmåner enligt personliga avtal.

Anställningsform: Heltid

Om du känner att detta stämmer in på dig, läs mer och skicka in din ansökan här: https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-malmo-stad/Harlequin-Trade-AB/S%C3%A4ljare-B2B/1577670

Harlequin Trade söker agenter & återförsäljare

Vill ni sälja ett attraktivt sortiment, kunna erbjuda snabba svar, bra priser och hög kvalitet?
Ser du affärsmöjligheter, älskar att sälja och tycker om nöjda kunder?

Harlequin Trade AB söker agenter och återförsäljare inom promotion, reklam och retail. Vi erbjuder er snabb hantering, bra priser och kvalitetssäkrade produkter. Ni kan erbjuda era kunder möjlighet till specialproduktion eller standardprodukter. Er fantasi sätter gränserna.

Olika finansieringsmöjligheter, affärsupplägg och försäljningshjälp finns.

Vid intresse, kontakta oss idag.