Digitala termometrar 

Tillverkning och import av digitala termometrar. Vi har över 25-års erfarenhet av import ifrån Kina och Asien. Vi levererar digitala termometrar med tryck som promotion produkter, reklamprodukter, give-aways och produkter för detaljhandel till företag i Sverige, Europa och Skandinavien.
 • Örontermometer
  92652

  Örontermometer med hög noggrannhet. Auto-avstängning. 10 senaste mätningar i minnet. 1-sekunds mättid för febertermometern. Stor LCD-skärm. 3V lithiumbatteri. Lätt att rengöra.

 • Termometer - napp
  92648

  Febertermometer för baby. Utformad som en napp för baby. Noggrann mätning, ±0.1°C Pipfunktion. Auto-avstängning. Batteri: 1,5 V knappcell Minne för senaste mätning.

 • Termometer - napp
  92647

  Febertermometer för baby. Designad som en napp med grepp. Noggrann mätning, ±0.1°C Pipfunktion. Auto-avstängning. Batteri: 1,5 V knappcell Minne för senaste mätning.

 • Digital termometer
  91102

  Digital termometer. Kan mäta mellan 32-42 grader med en noggrannhet på +/- 0.1 grader c. Termometern har senaste uppmätta resultat, pipfunktion och auto avstängning. Batteri på 1,5V knappcellsbatteri inkluderat.