MP3-klocka 

Tillverkning och import av mp3-klocka. Vi har över 25-års erfarenhet av import ifrån Kina och Asien. Vi levererar mp3-klocka med tryck som promotion produkter, reklamprodukter, give-aways och produkter för detaljhandel till företag i Sverige, Europa och Skandinavien.
 • MP4 Klocka
  91507

  MP4-spelare i ett armbandsur. Med musik, video, röstinspelning och digital klocka. Stödjer MP3, MP4 och WMA. Finns i olika färger. Upplösning: 128x128 pixlar. Tillgänglig med olika minnesstorlekar( 1GB och uppåt). USB 2.0

 • MP3 Klocka
  91504

  Analogt armbandsur med MP3-spelare och med inbyggd ljudinspelning.. Stödjer MP3/WMA ljudformat. Inbyggt hi-lion uppladdningsbart batteri. Laddas med USB eller AC-adapter. Finns i olika minnesstorlekar (64MB till 4 GB).

 • MP3 klocka - silver och svart
  91389

  Silverfärgat och svart armbandsur med MP3-spelare och ljudisnpelning. 5-equalizer lägen för musikspelare. Ljudinspelning av hög kvalitet. Flash minne. Stöt och vattentåligt quartz ur. Finns i flera olika minnesstorlekar.

 • MP3 klocka - svart
  91388

  Svart armbandsur med MP3-spelare och ljudisnpelning. 5-equalizer lägen för musikspelare. Ljudinspelning av hög kvalitet. Flash minne. Stöt och vattentåligt quartz ur. Finns i flera olika minnesstorlekar.

 • MP3 klocka
  91387

  Armbandsur med MP3-spelare och ljudisnpelning. 5-equalizer lägen för musikspelare. Ljudinspelning av hög kvalitet. Flash minne. Stöt och vattentåligt quartz ur. Finns i flera olika minnesstorlekar.